Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта мисле а шта говоре и раде хороскопски знаци

Неки и не говоре оно што мисле а многи раде оно што хоће.

Фото: Pixabay/Quique
Хороскопски знаци се поприлично разликују по томе шта мисле а шта говоре и раде. Неки су сувише речити и слаткоречиви да им одмах поверујете, али у њиховој глави се роје сасвим другачије мисли и урадиће нешто сасвим треће. Али има и другачијих примера.

Ован доста размишља о свему и свачему али ретко кад отворено износи своје мишљење. Он у суштини веома мало прича али ради исправно и управо онако како мисли и говори.

Бик има мишљење о свему, а и када не зна пуно о некој теми, он ће вас својим говором убедити да је прави експерт у тој области. Често се прихвата послова за које није стручан и ради све без икакве припреме.

Близанци углавном мисле о себи и шта други мисле о њима и како их доживљавају. Увек говоре оно што мисле и често се хвали да свој посао обавља јако добро.

Фото: Pixabay/geralt

Раков мозак је заокупљен проблемима и он стално има о чему да размишља. Говори допадљиво и увек ради оно што му се каже. Он је веома послушан сарадник.

Лав зна добро да процени ситуације и да проникне у суштину проблема. Воли да прича и често претерује у томе, а увек му западну послови које не жели да ради.

Фото: Pixabay/geralt

Девицу је тешко разумети јер она своје мишљење углавном задржава за себе и говори нешто сасвим друго јер не жели да се разоткрива. А на крају ће урадити нешто сасвим треће.

Вага мисли о свему, чак и о стварима које су небитне и неважне и тиме себе оптерећује. Искрена је у говору и одговорна у послу.

Фото: Pixabay/geralt

Шкорпија своје мисли тачно усмерава ка ономе што је њој важно и врло прецизно зна да одвоји битно од небитног. Тако се и изражава – концизно и веома тачно али ради оно што се њој свиђа.

Стрелац мисли само о себи а у говору наглашава да се његово мишљење разликује од мишљења других људи. Често је неспретан у пословима и као да ради туђим рукама.

Код Јарца су мисли конфузне. Он мисли шта му падне на памет и одмах то изговара, а ради оно што зна.

Водолија размишља о необичним стварима које другим људима не падају на памет. Говориће само ако је неопходно и углавном ће филозофирати али зато ради боље од других.

Рибе врло вешто крију своје мисли и тешко је сазнати шта је њихово мишљење. Воле да паметују и држе дуге говоре а раде таман толико да задовоље форму. Ако нема ко да их проверава, ухватиће кривину.

 

Преузмите андроид или IOS апликацију.