Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Тренутни радови на новосадским саобраћајницама – које улице су затворене? (ФОТО)

У понедељак, 21. новембра, почели су радови на последњој деоници Футошке улици, предвиђеној за ову годину, од Булевара Европе до Хајдук Вељкове улице. Саобраћај се одвија двосмерно, на супротној коловозној траци.
Фото: УГЗИНС

У току су радови на обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације у Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Слободана Јовановића ка Булевару Европе.

Фото: УГЗИНС

Од сутра, 23. новембра, ова коловозна трака биће отворена за саобраћај, а радови ће започети на супротној страни саобраћајнице, од Булевара Европе ка Новом насељу.

Радови на поправци коловоза у току су и у Улици Петефи Шандора, на деоници од  Горана Ковачића до Сентелеки Корнела, а завршетак се очекује до краја недеље.

Фото: УГЗИНС

Због радова на обнови коловозне конструкције саобраћај је обустављен на Пута доктора Голдмана у Сремској Каменици, од семафора до пред Новосадску улицу.

Завршетак радова предвиђен је за петак, 25. новембра, када ће почети санација треће деонице, од Новосадске улице до кружног тока.

Док трају радови, за приступ Институту грађани треба да користе правац из центра Сремске Каменице, кроз Железничку улицу. Према планираној динамици, редовно одвијање саобраћаја на Путу доктора Голдмана биће успостављено средином идуће недеље.

Фото: УГЗИНС

У Сремској Каменици изводе се и радови на санацији коловоза у Улици Марка Орешковића. Поред радова из домена редовног одржавања, реализују се и инвестициони пројекти, који су условили обуставу саобраћаја у делу Улице Краљевића Марка ( од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића), као и у делу Партизанске улице (од Руменачке до Индустријске).

Počeli radovi na izgradnji “Ledene šume“, otvaranje 16. decembra

Преузмите андроид апликацију.