Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта дужина косе открива о нама?

Тестови личности нам помажу да сазнамо више о себи – који су наши страхови, шта нам се свиђа и шта не свиђа, какве су нам преференције и још много тога.
Фото: Pexels/Spencer Selover

Иза тестова обично стоји наука, па су легитимни и изнад свега забавни. Копају дубоко по нашем рационалном мисаоном процесу и мере наш емоционални приступ стварима и животу.

Тестови личности могу да се врте око малих детаља на људском телу, попут облика лица или прстију, облика ноктију, линије вилице, облика лица и очију, облика длана, боје очију… сваки детаљ нашег тела говори нешто о нашој личности. Када је реч о коси, од средњег века веровало се да ако жена има дугу косу, онда је она симбол хармоније, плодности и богатства.

Ако имате кратку косу

Жене са кратком косом обично су самоуверени и веома добри другари. Имају много пријатеља и показују интегритет у свему што раде.

Такође, веома су добри у својим задацима и имају добре вештине размишљања. Одлични су у вођењу интелектуалних разговора, а чак и током конфликта остају мирни и имају одличну самоконтролу. Врло ретко ћете их видети да су непромишљени и импулсивни.

Ако имате косу до рамена

Жене са косом до рамена веома су блиске својој женственој страни. Воле да прихвате своју женску енергију и имају јаке ставове и јасну одлучност. Такође су веома софистицирани и воле да се суочавају са изазовима, али остају одлучни у животу. Они су добри у склапању пријатељстава, али прилично су причљиви, али су веома добри слушаоци.

Ако имате боб

Жене са боб фризуром су отворени и искрени. Они никада неће улепшавати своје изреке и веома су директни у животу. Имају тенденцију да одржавају строгу равнотежу између свог професионалног и личног живота, радо истражују нова места и траже нова искуства. Будући да имају једноставан и јасан начин размишљања, они су такође добри у давању савета и држе дистанцу од хаотичних ствари и ситуација.

Ако имате дугу косу

Жене са дугом косом су упорне, стрпљиве и опрезне. Имају велике снове и не плаше се да их претворе у стварност. Они не верују у краткорочне везе, већ улажу у дугорочне односе и прилично су селективни у дружењу са људима и пријатељима.

Преузмите андроид апликацију.