Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Шта боја аутомобила говори о вама – Црвена за нарцисе, сива за практичне…

Класична црна или упадљива жута – коју боју аутомобила бисте пре изабрали? На избор боје утичу свесни или несвесни психолошки механизми, па није свеједно да ли смо се одлучили за неутралне или јарке боје.
Фото: Pexels/Jan van der Wolf

Црна – за боју која симболизује моћ опредељују се људи којима није лако манипулисати. Воле класику и елеганцију и у другим областима животима, а вероватно им је и ормар пун тамне одеће.

Бела – власницима белих аутомобила тешко је удовољити. Директни су, склони критикама, а често и сувише захтевни према себи и својој околини. На белом ауту се најлакше види прљавштина, па су њихови власници углавном опсесивни по питању чистоће, што преносе и у друге аспекте живота.

Металик – ову боју бирају авантуристи који вечито трагају за узбуђењима. Они су софистицирани, гламурозни, а ни драма им није страна.

Црвена – реч је о динамичним људи пуним енергије. Веома су дружељубиви, помало нарцисоидни, а ни егзибиционистички излети им нису страни.

Сива – избор неутралне боје указује на особу која стоји са обе ноге на земљи. Практична је, организована, дисциплинована и одговорна, али недостаје јој машта и креативност.

Жута – за боју сунца и оптимизма опредељују се људи који се радују животу и остају вечито млади. Воле да привлаче пажњу, а обично имају одличан смисао за хумор.

Тамно зелена – за њу ће се најпре одлучити традиционалисти и особе од поверења које воде хармоничан живот без потребе да се доказују себи или другима.

Spas za benzince i dizelaše: Koliko bi sintetičko gorivo moglo da nas košta?

Преузмите андроид апликацију.