Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Српски боксер Владимир Мирончиков сигуран на старту „Београдског победника“

Српски боксерски репрезентативац Владимир Мирончиков, бронзани са Светског првенства, сјајно је стартовао на турниру „Београдски победник – меморијал Бранко Пешић“ победом против Јермена Рафајела Ховханисјана – 4:1.
Фото: Боксерски савез Србије

Победу за Србију извојевала је и боксерка Снежана Шиљковић, а у други круг такмичења пласирали су се и Сандро Полетан победом над Словенцем Томијем Лоренчићем 5:0, Павел Федоров, који је савладао Јерменца Гургена Мадојана 3:2.

Одличне партије пружили су и Јован Николић, који је био бољи од Велшанина Хариса Кана 5:0, Артум Агејев савладавши Казахстанца Јерасила Закпекова 4:1, Садам Магомедов победом на Хрватом Кристијаном Дујом Гачином, као и Назиф Сејди, који је елиминисао Киргистанца Риспека Бектенова.

Упркос јаком отпору, максималној мотивацији и жељи за победом Вељко Глигорић, Џејлан Тоскић, Лазар Пантић, Бојан Станојловић и Алекса Марковић нису успели да остваре пласман у наредну рунду.

Последњег дана за улазак у финале у конкуренцији боксерки Србију ће представљати седам дама, док ће свој пут ка полуфиналу у мушкој конкуренцији „крчити“ шесторица боксера.

Финала у женској конкуренцији узаказана су за петак од 19 сати, а у мушкој дан касније, у истом термину.

Dalić: Srbija je opasna reprezentacija, ne bih voleo da se sretnemo u grupi

Преузмите андроид апликацију.