Почетна > Србија
Србија

Српске фирме на Сајму заштите на раду у Дизелдорфу

На Међународном стручном сајму личне заштите, безбедности предузећа и заштите здравља на раду „А+А“ који ће се од сутра до 29. октобра одржати у Дизелдорфу, представиће се девет српских компанија, објављено је на сајту Привредне коморе Србије (ПКС).
Фото: Pixabay/Benfe

Овај, трећи по реду наступ српских компанија организују ПКС и Развојна агенција Србије (РАС) уз подршку Швајцарског програма за промоцију извоза (СИППО).

Бојана Лаловић из Службе за организацију сајмова, манифестација и догађаја каже да је ПКС уз финансијску подршку СИППО формирала интерактивну хибридну платформу за организацију састанака на страници како би што више компанија добило прилику да се повеже са пословним партнерима.

Истакла је да ће уз помоћ ове платформе сви партнери српских компанија, који из објективних разлога не буду могли да буду присутни на сајму, моћи да одрже састанак и посете национални штанд.

„А+А“ омогућава упознавање са новим трендовима у технологијама и материјалима који се примењују у овој специфичној области текстилне и индустрије обуће што омогућава праћење и потреба крајњих корисника.

„Безбедност и заштита здравља на радном месту су у последње време постали посебно значајни, јер су људи на руководећим местима у компанијама постали свесни да брига о запосленима заправо представља улагање које обезбеђује даљи раст“, истиче Лаловић.

Упркос пандемији, на сајму ће ове године своје производе представити 1.245 компанија из свих крајева света.

Pretovar robe u lukama Srbije 13 odsto veći nego 2020. godine

 

Преузмите андроид апликацију.