Почетна > Србија
Србија

Србобран ће постати једна од водећих бањских дестинација – ево зашто га вреди посетити (ВИДЕО)

Јуче су званично започели радови на реконструкцији и доградњи хотела Елан у Србобрану. Овај шармантни град који смо посетили креће ка значајној трансформацији како би постао истакнута туристичка дестинација.

Дугогодишњи сан заједнице, трансформација хотела Елан у савремени Спа центар позиционираће Србобран као једну од водећих бањских дестинација.

Напори уложени у овај пројекат део су шире иницијативе, предвођене председником општине Радивојем Дебељачким, а усмерене ка освежавању овог места.

Такође је у току реновирање Културног центра, тренутна обнова Трга слободе (пројекат који је мировао од 1955. године), успостављање водних резервоара за пољопривредно наводњавање и многи други инфраструктурни радови.

Шта ће нудити хотел Елан?

По завршетку, визија Спа комплекса обухвата два унутрашња термална базена за медицинске и рекреативне сврхе, као и два спољашња базена и врхунски Спа центар.

Због тога ће представљати праву атракцију за све оне који воле да уживају у Спа садржајима, али и оне којима је то, због здравља, неопходно.


Ипак, хотел Елан неће бити једини разлог због кога вреди посетити Србобран. Његова богата историја огледа се у фасадама осталим из времена многих великана који су живели на овом простору, као што је рецимо породица Дунђерски.

Прошетали смо велелепним улицама овога места, пловили водама којима је обгрљено, и пили чувену жуту воду, на још чувенији жутом бунару.

У видеу са врха странице можете видети због чега ће се Србобран све боље котирати на туристичкој мапи Србије, те шта све подразумева реконструкција чувеног хотела Елан.

Док Србобран наставља напредовати, трансформација хотела „Елан“ симболизује наду и напредак. Очекује се да ће овај пројекат створити бројне могућности за запошљавање, додатно доприносећи просперитету читавог региона.

Kako Novosađani biraju destinaciju za letovanje?

Преузмите андроид апликацију.