Почетна > Бизнис
Бизнис

Специјални шалтери ЈП Поште Србије на Сајму вина у Београду

Током првог међународног сајма вина на београдском сајму „Винска визија Отворени Балкан“ од 1. до 4. септембра. Пошта Србије ће поставити шалтер у хали 1а, и специјализовани пункт на улазу у исту халу. Са посебним услугама за излагаче и посетиоце сајма, саопштило је то јавно предузеће.
Фото: Градске инфо

Реч је о специјалним Пост-експрес услугама као што су сигуран транспорт једне, две или три боце вина са роком уручења наредног дана до 19 часова на територији целе државе. Као и понуда специјализоване амбалаже за паковање вина, по повољним ценама.

Такође, биће омогућене и друге поштанско – финансијске услуге, као и мењачки послови.

Излагачима и посетиоцима који искажу заинтересованост за услуге курира и пријаве се на шалтеру поште. На располагању ће бити и поштина курирска служба.

Она ће крајем сваког сајамског дана преузимати пошиљке од излагача и купаца. Предавати их на слање примаоцима на територији Србије. Купци или излагачи моћи ће на овај начин да пошаљу и пошиљке са једним или два пакета вина.

Током Сајма вина, Пошта Србије презентоваће и друге услуге које погодују привредним друштвима и предузетницима. Као што су Пост-експорт услуга за извоз робе, као и услуге комплетне логистичке подршке или организације рада у појединачним сегментима превоза и складиштења робе. По персонализованом моделу сарадње и уз могућност комбиновања експрес услуга са више од 400 комплементарних сервиса.

Savez vinara Srbije: Sutra sa sajma vina Otvorenog Balkana šaljemo pozitivnu sliku u svet

 

Преузмите андроид апликацију.