Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Снимање филма мења трасу линија 2, 7А, 7Б, 8, 9, 9А, 18А, 18Б

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 19:00 часова 26. септембра до 05:00 часова 27. септембра, привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број 2, 7А, 7Б, 8, 9, 9А, 18А и 18Б. Због снимања филма и привремене забране саобраћаја у делу Булевара Јована Дучића (од раскрснице са Булеваром Бате Бркића до раскрснице са Булеваром Слободана Јовановића), аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи начин:
Фото: Градске инфо

ЛИНИЈА БРОЈ 2

Смер ка Новом насељу

Од раскрснице улица Футошки пут и Булевар Слободана Јовановића аутобуси ће саобраћати право Футошким путем до раскрснице са Булеваром Бате Бркића и даље настављати редовном трасом кретања.

Смер са Новог насеља

Од раскрснице улица Футошки пут и Булевар Бате Бркића аутобуси ће саобраћати Футошким путем до раскрснице са Булеваром Слободана Јовановића и даље настављати редовном трасом кретања.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 7А, 18А

Од раскрснице Булевара Јована Дучића и Булевара Бате Бркића аутобуси ће скретати лево на Булевар Бате Бркића, десно на Булевар војводе Степе до раскрснице са Булеваром Слободана Јовановића и даље настављати редовном трасом кретања.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 7Б, 18Б

Од раскрснице Булевара војводе Степе и Булевара Слободана Јовановића аутобуси ће саобраћати право Булеваром војводе Степе, скретати лево на Булевар Бате Бркића до Булевара Јована Дучића и даље настављати редовном трасом кретања.

ЛИНИЈА БРОЈ 8

Смер са Лимана

Од раскрснице улица Хаџи Рувимове и Булевара Европе аутобуси ће скретати десно на Булевар Европе, лево на Булевар војводе Степе, лево на Булевар кнеза Милоша и даље настављати редовном трасом кретања.

Смер са Новог насеља

Од раскрснице улица Булевар војводе Степе и Булевар Бате Бркића аутобуси ће саобраћати право Булеваром војводе Степе, скретаће десно на Булевар Европе, лево у Хаџи Рувимову улицу и даље настављати редовном трасом кретања.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 9 и 9А

Смер из Петроварадина

Од раскрснице Футошког пута и Булевара Слободана Јовановића аутобуси ће саобраћати право Футошким путем, скретати десно на Булевар Бате Бркића, лево на Булевар Јована Дучића и даље настављати редовном трасом кретања до окретнице.

Смер са Новог насеља

Од раскрснице Булевара Јована Дучића и Булевара Бате Бркића аутобуси ће скретати десно на Булевар Бате Бркића, лево на Футошки пут до раскрснице са Булеваром Слободана Јовановића и даље настављати редовном трасом кретања.

На измењеном делу трасе користиће се стајалишта других линија.

Od danas izmena režima saobraćaja u ulici Lukijana Mušickog

Преузмите андроид апликацију.