Почетна > Србија
Србија

Симић: Запослени у ПИО фонду су на радним местима и раде у интересу грађана

 Потпредседник Српске листе Игор Симић изјавио је данас да су сви запослени у служби дирекције ПИО фонда у општини Северна Митровица на свом радном месту и да раде у интересу свих грађана, помажући им да остваре своја права када су у питању пензијско и инвалидско осигурање.
Foto: PIO fond

“С обзиром на лажи које је пласирао Аца Арсенијевић, да су испражњене канцеларије ПИО фонда, ја се сада јављам из своје канцеларије“, рекао је Симић у видео снимку који је објавио на свом профилу на Инстаграму, реагујући на тврдње лидера Грађанске иницијативе “Српски опстанак“ Александра Арсенијевића, да је “испразнио зграду“ у којој је смештен ПИО фонд

На снимку је Симић снимио себе у канцеларији, као и друге запослене.

“Јављам се из своје канцеларије. Ту су и запослени у служби дирекције ПИО фонда. Овде се ради у интересу свих грађана, пружамо им услуге и трудимо се да остваре своја права када је у питању пензијско и инвладиско осигурање. Запослени су на совјим местима. А коме служи Арсенијевић и за чији интерес пласира овакве лажи, остаје да се види“, рекао је на снимку Симић.

Он је реаговао на тврдње Арсенијевића, да је “подвио реп и испразнио зграду“ у којој је смештен ПИО фонд, а након захтева руководства општине Северна Митровица.

 

Mali: Da li je fijasko to što je za 10 god otvoreno više od 500.000 radnih mesta?

Преузмите андроид апликацију.