Почетна > Србија
Србија

Селаковић: Није одлучено ко ће бити коалициони партнер СНС

 Члан Председништва СНС Никола Селаковић рекао је данас да још није познато ко ће бити коалициони партнери СНС за нову владу, али да то што ће председник Александар Вучић наредних дана настави разговоре на ту тему даје уверење да ће то бити влада која ће на најбиљи начин да води рачуна о интересима и заштити интерес државе Србије и свих њених грађана и српског народа као државотворног фактора.
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

„Да је већ одлучено ко ће бити коалициони партнери не би се водили више разговори, а разговори ће се водити. Уверен сам да када председник Вучић води те разоговоре имаћемо владу која ће на најбиљи начин да води рачуна о интересима и заштити интересе државе Србије и свих њених грађана и српског народа као државотворног фактора“, рекао је Селаковић одговарајући на питање да ли СПС остаје коалициони партнер наопредњака новинара и са ким ће формирати владу.

На питање о томе да се последњих дана од високих функционера СНС може чути да у влади нема простора за Небојшу Стефановића или Зорану Михајловић, Селаковић је рекао да се о конкретним кадровским решењима данас није говорило.

„Чињеница да имате различита и не увек унисона мишљења и наших чланова, што говори о суштинском демократском потенцијалу и дијалогу који смо спремни да водимо“, напоменуо је Селаковић.

Он је најавио да ће о кадровским решењима бити речи на наредној седници Председништва када ће се говрити о саставу владе.

Albanci pripremaju „pakao“,Vučić danas sa Srbima sa KiM

Преузмите андроид апликацију.