Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Саво Милошевић кандидат за селектора Босне и Херцеговине

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине је у потрази за новим селектором након што је и други мандат Меха Кодра трајао две утакмице. Како наводе тамошњи медији, први избор председника Фудбалског савеза БиХ Вица Зељковића је Саво Милошевић.
Милошевић
Фото: Wikimedia Commons/Medija centar Beograd

ФС БиХ је у четвртак потврдио раскид уговора са Кодром након што је председник Вицо Зељковић најавио резове после пораза од Исланда.

Први који је платио цех је Кодро, али и његови помоћници у стручном штабу, па се већ кренуло у потрагу за новим решењем.„Јавност врло радо жели Вахида Халилхоџића, барем већина, пошто је немали број оних који популарном Вахи приговорају да је и раније требало да преузме селекторску позицију.

Ипак, како СпортСпорт.ба сазнаје председник Зељковић има нешто другачије планове и његова прва жеља је довођење Саве Милошевића на клупу Змајева.

Милошевић је својевремено био одличан нападач, међу најбољим у Европи, после чега се почео бавити тренерским послом након што је једно време био ангажован у ФС Србије”Бивши српски голгетер је прво радио на клупи Партизана где се задржао око годину и по, да би пре две године био тренер љубљанске Олимпије, што му је истовремено и последњи аранжман.

Predsednik FSS Dragan Džajić ugostio Srbe iz Vukovara

 

Преузмите андроид апликацију.