Почетна > Спорт > Остали спортови
Остали спортови

Савићев списак за припреме у Требињу и турнир на Сардинији

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је списак играча за припреме у Требињу и на Сардинији пред Европско првенство у Сплиту.
Фото: Танјуг/Sandor Ujvari/MTI via AP

„Настављамо са радом по плану, огроман је посао пред нама и сви морају да буду у погону. Имамо неке ровите играче попут Јакшића и Лазића за које смо проценили да је боље да се припремају и опораве у Београду. Готово је извесно да ћемо 6. августа одиграти званичну утакмицу са Црном Гором. После Требиња одлазимо на Сардинију где ћемо играти на турниру са Италијом, Хрватском и Грчком“, изјавио је Савић за сајт Савеза.

У Требиње путују: Димитрије Ристичевић (Панатинаикос), Лазар Добожанов (Раднички), Владимир Мишовић (Црвена Звезда), Сава Ранђеловиц (Вашаш), Радомир Драшовић (Нови Београд), Лука Пљеванчић (Раднички), Ðорђе Вучинић (Нови Београд), Душан Мандић (Нови Београд), Виктор Рашовић (Нови Београд), Никола Лукић (Раднички), Немања Вицо (Раднички), Ðорђе Велкић (Ортида), Богдан Гавриловић (Раднички), Страхиња Рашовић (Нови Београд), Огњен Стојановић (Шабац), Марко Радуловић (Раднички), Василије Мартиновић (Нови Београд), Вук Милојевић (Црвена звезда) и Филип Бранковић (Раднички).

Košarkaši Srbije počeli pripreme u Staroj Pazovi

 

Преузмите андроид апликацију.