Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Састав „Kosheen“ део Дочека! (ВИДЕО)

Уплешите у нову годину хипнотисани вансеријским спојем електро, соул, поп и метал звука — јер „Kosheen“ стиже у Подграђе!
Фото: WikimediaCommons/Hardcore Kiddie Raver

Судбински оформљени британски трио, састављен од успешних соло извођача, још од деведесетих влада топ-листама, а њихови концерти померају границе доживљаја живе музике.

На овом Дочеку ћемо бити део музичке револуције коју „Kosheen“ сваком новом песмом изазива!

„Kosheen“ је име које ће одјекнути међу љубитељима електронске музике уживо широм света. Након пробоја у мејнстрим са својим задивљујућим дебитантским синглом „Hide U” на прелазу миленијума, група је изградила овај успех пратећим сингловима „Catch”, „All In My Head” и платинастим деби албумом „Resist”.

Подстакнувши радо виђени Гластонбури 2002. и одмах окренувши главе критичара и фанова широм света, „Resist” је поставио сцену за оно што ће бити метеорски успон у наредној деценији: са харизматичним Сиан Еванс, „Kosheen“ је погодио врх два пута на листи 10 албума, на врху британске и европске листе синглова и пионирским звуком који спаја брејкбит и ДнБ са конвенционалним песмама, привлачећи публику са музиком која је повукла утицај из звукова и ритмова електронске музике, страсти попа вођене вокалом и сламања интезитетом рока и метала.

После скоро две деценије и пет студијских албума, „Kosheen“ су се распали на врхунцу каријере да би кренули на алтернативне путеве креативности.
Фото: PrtSc/GoogleMaps

Фронтмен Сиан Еванс убрзо је стекла репутацију талентованог текстописца и тражене певачице, радећи са свима, од ди-џеја „Fresha“ и Stanton Varriorsa до Chicanea и Headhunterza, док је развијала нови соло албум и наступ уживо.

Године 2019. Сиан је убризгала ову новопронађену енергију и страст у реформисани „Kosheen“ састав, који сада укључује оригиналног бубњара Мичела Гловера који свира заједно са два нова члана који изводе сјајне сетове који остају емотивни и моћни као и увек.

Kultni novosadski bend „Obojeni program“ deo je Dočeka! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.