Почетна > Србија
Србија

Шапић:У последњих неколико година пуно пажње посвећено бризи о људима

Кандидат за градоначелника Београда Александар Шапић рекао је данас на предизборном скупу коалиције странака окупљених око СНС на изборној листи „Александар Вучић – Београд сутра“, да је у последњих неколико година, пуно пажње посвећено бризи о људима кроз увођење великог броја социјалних мера и поручио да градска управа не може да буде права, уколико нема озбиљне социјалне мере и социјалне програме.
Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

„Када неки кажу да нешто желе или не желе, није довољно то само рећи. Неопходно је да умете и да знате. Неопходно је да будете спремни, да се за људе жртвујете. Неопходно је да овим тешким временима, и сви смо свесни у каквом се тренутку налази и читав свет, посебно наша земља, због свега онога што се дешавало у протеклих пар месеци и што је кулминирало пре неколико дана овом срамном одлуком против нашег народа, да будемо ту једни за друге, да се нађемо једни другима, да помогнемо једни другима, да будемо јединственији него икада“, поручио је Шапић на предизборном скупу у Београду.

Он је навео да није довољно само да се стави беџ и да се каже „Ја сам Београд“, већ да љубав према престоници мора да се покаже тако што се неће подржати они који деле Београђане на, како је рекао, оне који живе у кругу двојке и на оне који живе на ободима града.

„То су све наши Београђани. Ако хоћете да будете Београд, онда морате да волите све Београђане, онда морате да волите оне који нису Београђани, који дођу у наш град, који га посете, туристе и све оне који заједно са нама чине нашу лепу престоницу“, рекао је Шапић.

Он је навео и да Београд треба да има српског градоначелника и српску градску управу, јер кад год је био такав случај били смо добри свима, и Бошњацима, Словацима, Мађарима, Словенцима и Хрватима, као и свим туристима који су долазили у посету престоници.

„Кад нисмо имали српског градоначелника онда су били добри свима другима, а понајмање нама Србима. И зато још једном, за српски Београд, за српског градоначелника, српску Владу и српског председника“, рекао је Шапић.

Vučević zahvalio Kipru što nije glasao za rezoluciju o Srebrenici

Преузмите андроид апликацију.