Почетна > Србија
Србија

Шапић: Интерес Београда и Београђана испред интереса приватних фирми

Интерес приватних фирми неће бити испред интереса града, поручио је данас градоначелник Београда Александар Шапић поводом најављеног окончања партнерства са турском фирмом Кенткарт која обавља наплату и контролу карата у јавном превозу.
Фото: Танјуг/Сава РАдовановић

“Мој задатак је да браним интерес Београда, а њихов да бране интерес приватних фирми. Верујем да ће интерес Града Београда бити одбрањен док сам ја овде”, рекао је Шапић одговарајући на питања новинара након отварања Сервисног центра 11-0-11.

Градоначелник Београда је навео да је у једном моменту било прихватљиво да Град Београд преузме наплату и контролу без измене уговора са Кенткартом.

“Дошли смо до информација до којих никада не бисмо дошли да се нисмо овим озбиљније позабавили. То до чега смо дошли није у интересу Београђана, него у интересу њих”, рекао је Шапић.

Шапић је рекао да ће информисати јавност о даљем развоју ситуације и додао да Град Београд неће имати штете од раскида јавно-приватног партнесрства са фирмом Кенткарт.

“Шта више, не да нећемо бити у штети и да неће бити пенала, већ ћемо имати и већу корист него што сам планирао”, закључио је Шапић.

Председник Вучић састаће се сутра са Габријелом Ескобаром

Преузмите андроид апликацију.