Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Сајам туризма у престоници отворен још данас, инфлуенсери “полудели” за Новим Садом

Врата 45. Међународног сајма туризма у Београду отворена су још данас, а један од бројних учесника овогодишње манифестације је и Српска Атина, која традиционално представља своју понуду
Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић

Оно што посетиоци сајма могу још данас да сазнају, а престављено је током трајања сајма, за НС Уживо открила је Тијана Вујасиновић, из Туристичке организације Новог Сада.

„У прва два дана, који су били намењени за пословну публику, одржани су бројни састанци са туристичким агенцијама из Грчке, Пољске, Бугарске, Босне и Херцеговине. На штанду смо заједно и ове године са Туристичком организацијом општине Сремски Карловци и на тај начин заједнички представљамо дестинацију Нови Сад – Сремски Карловци – Фрушка гора. Такође, представило се и десетак новосадских хотела кроз брошуре и пословне сусрете“, рекла је наша саговорница.

Она нам је открила да поред промоције туристичке понуде кроз промотивне материјале, током трајања сајма одржава се и промоција винарија Новосадаког винског пута.

„Највећа заинтересованост била је управо за винарије, али и културно-историјско наслеђе које наш град крије, Петроварадинску тврђаву, чарде и салаше, целокупну понуду Фрушке горе, као и информације о предстојећим догађајима у Новом Саду“ истакла је Вујасиновић и нагласила да да су интересовање за понуду Новог Сада исказали бројни медији и инфлуенсери.

Данас је четврти дан сајма и отворен је за посетиоце од 10.00 до 18.00 часова.

Посећеност је традиционално добра, а највећи оџив грађана се очекује управо током викенда.

„Посећеност сајма је добра, поготово јуче, пошто су субота и недеља дани када сајам посећује публика која се интересује за обилазак дестинација у Србији. Интересовање домаћих и иностраних посетилаца је подједнака“ рекла је Вујасиновић.

U potrazi za stanom sve popularnije Fejsbuk grupe: Pogledajte koji se stanovi najviše traže i po kojim cenama

 

Преузмите андроид апликацију.