Почетна > Србија
Србија

Ружић захвалио свим организаторима завршног испита

Први потпредседник владе и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић захвалио је и честитао свима који су учествовали у организацији и реализацији завршног испита, који је протекао без проблема.
Фото: Танјуг/Раде Прелић

„Успели смо заједничким снагама и с истим циљем да обезбедимо свима који су полагали фер и једнаке услове, безбедност и потребну подршку. Искрено се надам да ћемо, без обзира на нашу прилагодљивост и сналажљивост, наредне завршне испите и друге важне активности, пролазити уз далеко мање стреса и у лакшим околностима“, рекао је Ружић.

Он је истакао да је поносан јер су сви који су учествовали у организацији и реализацији професионално и посвећено приступили процесу завршног испита, саопштило је Министарство просвете.

„Мало је рећи хвала сваком од вас, за ово што смо постигли ових дана. Упркос изазовима које су нас задесили ове године због дојава о бомбама у школама, а прошле са вирусом ковид, увек покажемо колико смо прилагодљив, спреман, храбар систем, окренут ученицима, којима треба да омогућимо да образујући се постану добри људи“, навео је он.

Broj dolazaka turista u maju veći za 88,4 odsto

Преузмите андроид апликацију.