Почетна > Србија
Србија

Руска странка: Косово и Метохија је наша колевка, наша вера и наш завет! (ВИДЕО)

Предизборна кампања у Србији улази у последњу недељу. Политичке поруке и актери су разноврсни, а Руска странка питање Косова и Метохије ставља на прво место по важности.

Руска странка се огласила саопштењем, које преносимо у целости:

„За Руску странку питање Косова и Метохије није ствар политичког програма, трговине и договора. Питање Косова и Метохије, наше јужне покрајине за Руску странку је питање свих питања. Косово и Метохија је наша жила куцавица. Косово и Метохија је наша колевка, наша вера, наш завет.

И баш због тога, Руска странка позива да устане цела Србија, нек нас чује мајка Русија и помоли милом Богу да певамо песму ову, за Србију на Косову!

За разлику од других странака које се само декларативно залажу за одбрану Косова и Метохије, а сутра би продали веру за Ђиласову вечеру и део колача и власти, Руска странка се залаже за повратак Србије на Косово и Метохију по сваку цену, а то ћемо и учинити уз помоћ наше браће са Истока, Руске Федерације и НР Кине.

Зато вас позивамо, да не расипате гласове, већ да дате подршку Руској странци, јер су Срби и Руси браћа заувек“.

NATO opozicija kupuje glas za 200 evra, i nudi „benefite“ posle izbora: Šokantan snimak kupovine glasova, ovako to rade Đilasovci (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.