Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Руменка добија боље јавно осветљење

Град Нови Сад, у циљу обезбеђивања бољих услова живота грађана, улаже у пројекте унапређења инфраструктуре.
Фото: Градске инфо

Квалитетно јавно осветљење је само један од фактора, како би живот у делу града или насељеног места функционисао нормално.

Како наводе из Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције, последње у низу насеља које ће добити боље осветљење је Руменка, где су започети радови.

Пројектном документацијом предвиђено је постављање укупно 59 стубова јавног осветљења, различитог типа и различитих висина, на неколико локација у овом насељу.

Стубови јавне расвете биће постављени у Улици др Ђуре Јовановића Киндера, у Партизанској улици код броја 21 (пешачки пролаз ка Улици Цара Лазара), у Улици Доситеја Обрадовића код бројева 22-24 (пешачки пролаз ка Улици цара Лазара), у Улици ослобођења (од Улице Народне војске до Новосадске улице), у Косовској (од Војвођанске улице до Улице Михајла Пупина), у Улици Николе Тесле (леви део), у Улици Нова 5, као и на дечјем игралишту у Каналској улици.

Укупна вредност ове инвестиције је 16,48 милиона динара. Извођач је уведен у посао 26. августа, а рок за извођење радова је 120 дана.

Grad investira u dekorativno osvetljenje Hrama prenosa moštiju Svetog Save i Uspenske crkve

Преузмите андроид апликацију.