Почетна > Нови Сад
Нови Сад Остали спортови

Рукометаши Војводине сутра против Загреба отварају нову сезону

Рукометаши Војводине у среду почињу сезону, четврфиналном утакмицом регионалне СЕХА лиге са Загребом. Дуел на Сланој бари на програму је од 16 часова.
Фото: РК Војводина

Такмичарски меч средином августа и то у доигравању регионалног такмичења, ситуација је са којом се Борис Ројевић, са својим играчима, није суочавао претходних година. Овога пута посао за Новосађане биће још тежи имајући у виду да је екипа у потпуности промењена и да ће јој бити потребно много више времена за уигравање. Уз све то, квалитет екипе Загреба је неспоран.

„Пред нама је један мукотрпан посао да би Војводина изгледала као што је изгледала претходних година. Радимо жестоко, момци су уморни и због свега не доживљавамо ову утакмицу као такмичарску, него као припремну за оно што тек предстоји. Једноставно, нисмо у ситуација да сада играмо такмичарски, јер су ноге тешке и тек излазимо из припрема“, рекао је тренер Војводине, Борис Ројевић, у разговору са новинарима.

Загреб ће имати улогу јасног фаворита на Сланој бари. Хрватски шампион је стандардни учесник Лиге шампиона, а ове сезоне се додатно појачао како би остварио амбициозан план да у елитном такмичењу прође групну фазу.

Војводина ће до почетка наше суперлиге одиграти традиционални турнир у Добоју, а потом и у Риђици, а тренер шампиона Србије, Борис Ројевић, верује да ће за месец дана његова екипа достићи потребну форму. Када је реч о саставу тима, стратег Новосађана истиче да су му потребна још 2 играча која би допринела бољој игри екипе у одбрани.

Ivana Vuleta i Milica Gardašević u finalu skoka udalj

Преузмите андроид апликацију.