Почетна > Нови Сад

Нови Сад Остали спортови

Рукометаши Војводине дочекују Динамо из Панчева

Рукометаши Војводине и Динама састају се у суботу, 20. новембра, у СЦ Слана Бара са почеком у 17:30 у оквиру 10. кола А групе АРКУС лиге.
Фото: PrtSc/РК Војводина

Рукометаши Војводине су први на табели и у првом делу сезоне славили  су Панчеву са 29:27.

– Најпре морам да подсетим, јер то сада већ постаје редовна појава да Војводина има непријатељску атмосферу увек у Панчеву и ја не знам зашто је то тако, већ годинама. Од насртаја на играче, изузетно грубих стартова преко границе дозвољеног, до претње током меча, испред свлачионице и на изласку у халу. Ми нећемо одговорити на тај начин у Новом Саду и истакао је Борис Ројевић шеф стручног штаба Војводине.

– Ми ћемо се спортски борити на терену као и до сада. Овај проблем имамо само у Панчеву, немамо у Шапцу, Београду или у другим градовима. Увек сам говорио, само спортски и пружити руку ако је неко тог дана бољи јер то је смисао спорта. Што се тиче састава Динама, озбиљан тим. Прегршт актуелних и бивших репрезентативаца. На свакој позицији су покривени. Неће бити лако доћи до победе, али ми смо након времена одсуства због инфекције короне која нас је десетковала, коначно се мало стабилизовали и подигли ниво игре –  додао је Ројевић.

Voši derbi protiv Jugovića u prepunom kaćkom “Hramu”

 

Преузмите андроид апликацију.