Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Родитељи признали које ствари у вези са својом децом презиру из дна душе

Америчка компанија „BuzzFeed“ недавно је направила анкету за родитеље, где је требало да одговоре на питање: „Шта потајно мрзе код своје деце?“. Одговора је било разних, а компанија је издвојила следеће као најзанимљивије…
Фото: Pexels/Migs reyes

„Мрзим стално осуђивање људи који немају децу, али и даље мисле да знају све о њиховом подизању. Ти исти људи воле да нагласе све оно што ми, као родитељи радимо лоше. Такође, мрзим да комуницирамо са људима који су нервозни, јер имају децу и стално се жале колико их мрзе“.

„Мрзим што на крају радног дана за мене почиње посао у кући. Викендом мрзим прање веша и куповину намирница. Гледам колеге који немају децу; они могу да се друже и да уживају у животу. Ја морам све да координишем и пажљиво да организујем. Знам да пропуштам многе прилике, јер не могу да будем присутна као они који нису родитељи“.

„Мрзим људе који ме осуђују зато што имам децу, што их изводим у ресторане, музеје и позоришта. Мрзим људе који мисле да деци није место у јавном простору“.

„Мрзим стални осећај кривице. Осећам се нелагодно када су моја деца код пријатеља, увек се питам да ли се пристојно понашају. Такође, увек се питам да ли сам себична што не зовем децу својих пријатеља код себе“.

„Некада сам мрзела да водим децу у парк, Међутим, никад нисам могла да га избегнем, јер постоји игралиште на путу ка нашој кући. Морала сам да се претварам да ме занима њихова игра када се по стоти пут спусте низ тобоган. То ми је увек било најтеже“.

„Мрзим рођенданске журке. Мрзим да имам двадесеторо деце у својој кући. Половина те деце је непристојна, а већина их дође гладна. Увек постоји дете којем је мама рекла да одбије храну с глутеном или шећером. Једном сам једној девојчици рекла да каже мами да јој следећи пут спакује ужину. Журке су скупе, а ја на крају морам да бацам тањире напола поједених колача и сладоледа“.

„Мрзим очекивања других родитеља да би се наше породице требало дружити јер су нам деца иста годишта или су другари у разреду“.

„Мрзим што деца увек желе да разговарају кад покушавам да гледам серију. Кад чистим или кувам, никог нема. Чим седнем и упалим телевизор, ево их. Чаврљају и показују ми ствари на својим телефонима.“

„Мрзим да гледам своју децу како чачкају нос; од тога ми се желудац преврће“.

„Мрзим што ме деца стално критикују. Имам четири тинејџера и не може да прође дан, а да ми се један од њих не пожали како сам ужасна мама“.

Преузмите андроид апликацију.