Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за уторак, 10. јануар

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима:
Фото: Pixabay/Derks24

Операција Фортуна – Превара века (акција)

Супер шпијун Орсон мора да пронађе и заустави продају нове убитачне технологије коју продаје милијардерски кријумчар оружја Грег Симондс. Невољно, удружен са екипом најбољих оперативаца на свету, Орсон и његова екипа регрутују највећу холивудску филмску звезду Денија Франческа, да им помогне у њиховој мисији спашавања света.


Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Гарбура (драма)

Антонио и Никола нераздвојни су пријатељи који живе један прекопута другог, а деле љубав према пиротехници и мобилним телефонима. Породице су им годинама у завади збвог на око лако решивог проблема: воде која се слива из горње куће ка доњој. Пријатељство два дечака на прагу пубертета наћи ће се на искушењу током божићних празника када се међу породицама откривају ипак много опасније тајне и интереси, а водом преноси мржња старијих на децу.


Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Невероватни Морис (анимирани, авантура)

Пацови! Они су свуда… У корпи за хлеб, плешу по столовима, краду пите кувару испред носа. Дакле, шта је потребно сваком граду? Добар фрулаш да их намами. Ту на сцену ступа Морис, улични мачак са савршеном преваром за зараду новца…


Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.