Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за суботу, 3. децембар

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима:
Фото: Pixabay/funnytools

Да ли сте видели ову жену? (драма)

У врелини летњег дана, Драгиња проналази тело мртве жене која подсећа на њу. У врелини летњег дана, Драгиња унајмљује лажног мужа како би се показала пред пријатељима. У хладноћи зимске ноћи, Драгиња лута улицама града у потрази за изгубљеним памћењем.


Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Покер фејс (акција, крими)

Кроу игра Џејка, технолошког милијардера који окупља своје пријатеље из детињства на свом имању у Мајамију за оно што се претвара у игру покера са високим улозима.

Пријатељи имају однос љубавне мржње са домаћином, главним играчем/планером, и он је смислио разрађену шему осмишљену да свима њима донесе одређену правду. Међутим, Џејк поново размишља о својој стратегији када његову вилу у Мајамију преузме опасан освајач чији су се претходни послови завршили убиством и паљевином.


Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Дивља ноћ  (акција, комедија, трилер)

мрачна празнична акциона комедија која нам говори да увек треба да се кладимо на црвено. Када тим плаћеника упадне у богато породично имање на Бадње вече, узимајући све присутне за таоце, они нису припремљени за изненадне борце: Деда Мраз (Дејвид Харбур, Црна удовица, серија Странгер Тхингс) је на терену и управо ће показати зашто овај Ник није светац.


Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.