Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за среду, 1. март

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима:
Фото: Unsplash/Houses Cheung
Медвед на кокаину (трилер)

Филм “Медвед на кокаину” инспирисан је истинитом причом из 1985. године, о паду авиона којим се кријумчарила дрога, изгубљеном кокаину и црном медведу који га је нашао и појео. Овај дивљи трилер прати чудну групу сачињену од полицајаца, криминалаца, туриста и тинејџера који ће се заједно наћи у шуми у Џорџији у којој је, огромни предатор појео запањујућу количину кокаина и кренуо у помахниталу потрагу за још робе… и крви.


Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Вини Пу: Крв и Мед (комедија, драма)

Пре много година, млади Кристофер Робин упознао је групу антропоморфних створења – Вини Пу, Сова, Зец, Прасенце и Њар у шуми од сто хектара и спријатељио се са њима. Неговао их је и хранио. Током једне посебно хладне зиме – створења на ивици глади одлучила су да преживе тако што су појели једног од својих најдражих пријатеља – Њара. Тада су постали дивљи и развили су мржњу према целом човечанству, а посебно према Кристоферу Робину…


Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Ватрено срце (анимирани)

Кад мистериозни пироман започне серију подметнутих пожара по Бродвеју, њујоршки ватрогасци почињу мистериозно да нестају. Градоначелник Њујорка позива Георгијиног оца из пензије да води истрагу о нестанцима. Очајнички желећи да помогне оцу и спаси свој град, Џорџија се прерушава у младића званог „Џои“ и придружује се малој групи храбрих ватрогасаца који покушавају да зауставе пиромана.


Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.