Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за понедељак 19. септембар

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима.
Фото: Unsplash/Jake Hills

Пад (трилер)

Након што се попну 2000 стопа до врха удаљеног, напуштеног радио торња, остају насукане без икакве могућности повратка на земљу. Сада ће њихове стручне вештине пењања бити стављене на крајњи тест док се очајнички боре да преживе недостатак залиха и висине које изазивају вртоглавицу у овом адреналинском трилеру.


Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Ишчезавање (крими, драма, мистерија)

Алис Луни, форензичарка из Француске, прогоњена је духовима прошлости, долази у Сеул како би представила свој рад. Упознаје Јин-Хоа, детектива који јој тражи помоћ у решавању убиства. Увучена у мрежу трговине људима, форензичарка се суочава са својом прошлошћу.


Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Света Петка – Крст у пустињи (биографски, драма)

Побожна девојка Параскева, напушта свој живот међу људима у граду Константинопољу и одлази у Јорданску пустињу где проводи наредних 40 година свог живота борећи се са искушењима, гресима и унутарњим демонима…

Ова прича нам говори како људи могу да победе своје слабости. Теме филма су универзална морална питања човечанства, што га чини актуелним и данас, било где на свету.


Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.