Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за петак, 3. фебруар

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима:
Фото: Pixabay/KoalaParkLaundromat

Клуб убица (акција)

Када се убици, Моргану Гејнсу, понуди уговор да убије седам људи, он брзо открива да су седам ‘мета’ такође убице које су ангажоване да га убију. Једини излаз је оставити траг лешева иза себе и пронаћи главу операције, који их је све поставио. Морган креће у међународну потрагу за људима како би покупио трагове, један по један. У међувремену, убице се фокусирају на Софи, љубав Моргановог живота. Користе је као пешака у својој смртоносној игри, приморавајући Моргана на немогућу жртву: једини начин да јој спасе живот је да изгуби свој.


Репертоар биоскопа “Cineplexx” у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Фараон, дивљак и принцеза (анимирани, породични)

Шта епопеја о Старом Египту, средњевековна легенда са француских планина и фантазија са турског двора могу имати заједничко? Овај необичан спој различитости чини јединствену причу о свемоћним боговима, принчевима и принцезама, љубави, храбрости и сновима. Допустите да вас ова разнобојна и магична авантура поведе у незаборавно путовање кроз време и далеке светове.


Репертоар биоскопа “Arena Cineplex” на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Кикорики – Већ виђено (анимирани, авантура, комедија)

Краш одлучује да свом најбољем пријатељу Барију приреди незаборавну рођенданску забаву. Он ангажује агенцију “Већ виђено”, која својим клијентима организује узбудљиве авантуре на путовањима кроз време. Током ове невероватне пустоловине, Крашово непоштовање правила изазваће катаклизмичну несрећу, услед које ће његови пријатељи бити раштркани у различитим вековима…


Репертоар биоскопа “CineStar 4DX” у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.