Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за петак 29. јул

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима.
Фото: Pixabay/KoalaParkLaundromat

Сироче – прво убиство (хорор)

Након што је организовала бриљантно бекство из естонске психијатријске установе, Естер путује у Америку имитирајући несталу ћерку богате породице. Ипак, долази до неочекиваног обрта који ствара сукоб са мајком, која ће по сваку цену да заштити своју породицу од “детета“ убице.


Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Лига суперљубимаца (анимирани, породични, авантура)

Љубимце предводи Суперменов вољени пас Крипто. Њих двојица су нераздвојни пријатељи, који деле супер-моћи и заједно се боре против криминала у Метрополису.

Када Супермена и остатак Лиге правде отму, Крипто мора да увери офуцану екипу из склоништа за животиње – пса Ејса, свињу ПБ-ја, корњачу Мертона и веверицу Чипа – да овладају својим новонасталим моћима и помогну му да спасу отете суперјунаке.

 


Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Тор: Љубав и гром (акција, авантура, фантазија)

Торово пензионисање прекида галактички убица познат као Гор Бог месар, који тражи истребљење богова. Да би се изборио са претњом, Тор тражи помоћ Краља Валкирије, Корга и бивше девојке Џејн Фостер, која – на Торово изненађење – необјашњиво рукује магичним чекићем Мјолнир, као Моћни Тхор. Заједно се упуштају у мучну космичку авантуру како би открили мистерију освете Бога Месара и зауставили га пре него што буде прекасно.

Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.