Почетна > Нови Сад

Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за недељу, 16. април

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима:
Фото: Unsplash/Julien Andrieux
Детектив Марлоу (крими, мистерија, трилер)

Година је 1939. у Лос Анђелесу. Приватни детектив Филип Марлоу је као увек немиран и усамљен, а посао иде споро. Убрзо долази нови клијент: млада, лепа и скупо обучена Клер Каведиш, кћи холивудске глумице и филмске иконе Дороти Квинканон (Џесика Ланг), која жели да јој Марлоу пронађе бившег љубавника, ситног дилера дроге познатог као Нико Петерсон. Ипак, он можда није мртав…


Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Дивна пропаст (драма, романтични)

Студенти, Еби и Тревис, заљубљују се након што су неко време били пријатељи. Не верује у везе, само једну ноћ. Све док не упозна Абби. Ова књига која ће ускоро бити филм говори о двоје људи са проблематичном прошлошћу који уче да верују једно другом и мењају начин на који гледају на ствари.


Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Мачке у музеју (анимирани)

Док покушава да побегне од надолазеће поплаве млади мачак Винсент и његов нови пријатељ миш Морис сакривају се у старом клавиру.

Када инструмент изненада заврши у музеју Винсент упознаје елитни тим мачака који годинама чува ремек-дела од глодара и других штеточина. Иако годинама сања да пронађе праву мачију породицу и жуди за осећањем припадности, он не жели да изгуби свог пријатеља који му је спасао живот, те је Винсент приморан да сакрива Мориса. Међутим, мишић има једну слабост, а то је да воли да гризе најпознатија музејска ремек-дела.


Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.