Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Репертоари биоскопа за четвртак 21. јул

Погледајте најактуелније филмове који су доступни у новосадским биоскопима.
Фото: Unsplash/Geoffrey Moffett

Лига суперљубимаца (анимирани, авантура, породични)

Љубимце предводи Суперменов вољени пас Крипто. Њих двојица су нераздвојни пријатељи, који деле супер-моћи и заједно се боре против криминала у Метрополису.

Када Супермена и остатак Лиге правде отму, Крипто мора да увери офуцану екипу из склоништа за животиње – пса Ејса, свињу Пибија, корњачу Мертона и веверицу Чипа – да овладају својим новонасталим моћима и помогну му да спасу отете суперјунаке.

 


Репертоар биоскопа „Cineplexx“ у Тржном центру Променада можете погледати ОВДЕ


Артурово проклетство (хорор)

Алекс је 18-годишњи младић. Већ годинама је велики обожавалац саге о фантастичном филму Артур и Минимојс. Група пријатеља му предлаже да оду и посете напуштену кућу у којој је сниман филм. Нису ни свесни да ће одласком тамо упасти у смртоносну заверу.


Репертоар биоскопа „Arena Cineplex“ на Булевару Михајла Пупина 3 можете погледати ОВДЕ


Тор: Љубав и гром (акција, авантура, фантазија)

Торово пензионисање прекида галактички убица познат као Гор Бог месар, који тражи истребљење богова. Да би се изборио са претњом, Тор тражи помоћ Краља Валкирије, Корга и бивше девојке Џејн Фостер, која – на Торово изненађење – необјашњиво рукује магичним чекићем Мјолнир, као Моћни Тхор. Заједно се упуштају у мучну космичку авантуру како би открили мистерију освете Бога Месара и зауставили га пре него што буде прекасно.

Репертоар биоскопа „CineStar 4DX“ у Тржном центру БИГ можете погледати ОВДЕ


Културни центар Новог Сада већ традиционално у својој Великој сали пушта актуелна, али и културно-историјски важна кинематографска остварења.


Репертоар биоскопа КЦНС у Улици Католичка порта 5, можете погледати ОВДЕ


„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte!

Преузмите андроид апликацију.