Уморни сте од стандардног куваног вина и желите да пробате нешто мало другачије?
Затим пробајте топли пунч са џином, који комбинује најбоље традиционалне ароме куваног вина са укусним воћним укусима. Ово би могло да постане омиљено зимско пиће за љубитеље џина и тоника, а оне који се још нису заљубили у џин убеди да му морају дати још коју шансу. Кувани џин је одличан за журке у кући или мала дамска дружења, али будите опрезни, јер ово пиће може учинити да ваши пријатељи чешће посећују.
Састојци за кувани џин:
- 500 милилитара џина
- 400 милилитара слатког црног вина по жељи
- 1 велика кашика шећера
- сок од 1 лимуна
- сок од 2 поморанџе
- 3 каранфилића
- 3 штапића цимета
Припрема:
Ставите све састојке у једну посуду за кување. Оставите смешу да кува 15 минута на средњој ватри, али пазите да не прокључа. Када је пунч готов, процедите га, кушајте и по жељи додатно засладите шећером или закиселите лимуном.
Telo na čak osam načina reaguje kada preskačete obroke i svaki od njih je loš
Преузмите андроид апликацију.