Векница од туњевине је идеална за дане поста. Лако и брзо се прави, и увек можете додавати различите зачине.

Састојци:
- 2 конзерве туњевине
- 4 већа кувана кромпира
- 2 кисела краставца
- 3 кашике посног мајонеза
- шака зелених маслина
- лимун
- со
- бибер
- 2 кашичице мирођије
Припрема:
Од кромпира направити пире па убацити туњевину, сецкане маслине, исецкан краставац, мајонез, сок од лимуна, со, бибер, мирођију. Све добро умесити, обликовати као векницу и ставити у фрижидер да одстоји најмање 2 сата. Сећи на кришке и јести.
Пријатно!
Budite oprezni: Ovo su nuspojave ako uzimate previše vitamina D
Преузмите андроид апликацију.