Одличан предлог за ручак.
Састојци:
- 150 грама црног лука
- 2 чена белог лука
- 50 грама димљене сланине
- 150 грама тиквица
- 100 грама шаргарепе
- 50 грама сира
- 60 грама брашна
- 1/2 кашичице прашка за пециво
- 1/2 децилитра уља
- 3 јаја
- со
- бибер
Припрема:
Сланину пропржите у тигању без додавања масноће. Ставите лук, бели лук, тиквице, шаргарепу и сланину у чинију. Додајте брашно помешано са прашком за пециво, јаја, сир, уље, со и бибер. Све добро измешајте кашиком. Округли калуп намазати путером и посути брашном. Сипати смесу, поравнати и пећи у загрејаној рерни на 180 степени 30 до 35 минута. Када порумени извадите тарт и оставите да се прохлади па затим исеците и сервирајте.
Пријатно!
Često vas boli stomak? Kombinacije hrane koje stalno jedemo su mogući krivci
Преузмите андроид апликацију.