Тиквице и тестенина се одлично слажу, а посебан укус јелу дају лимун и рендани сир.

Састојци:
- 350 г шпагета
- со
- 1 лук
- 3 малe тиквица
- 4 кашике маслиновог уља
- 2 чена белог лука
- сок од једног лимуна
- 1 кашичица сувог биљног зачина
- рендани сир
Припрема:
Скувајте шпагете у кључалој сланој води. У међувремену исеците лук. Тиквице исеците на танке колутиће. На загрејаном уљу у тигању пропржите лук док не постане стакласт. Додајте тиквице и све заједно пропржите. Затим додајте изгњечени бели лук, лимунов сок и зачин од сувог биља. Умешајте куване и оцеђене шпагете. Склонити посуду са шпорета и послужити посуто ренданим сиром.
Пријатно!
Nemate prezle pri ruci? Otkrivamo vam pet iznenađujućih zamena za ovaj sastojak!
Преузмите андроид апликацију.