Пуњена јаја су одлично предјело, а захваљујући разним пуњењима одличан су избор за сваког госта.
Састојци:
- 9 јаја
- 100 грама туњевине из конзерве
- 100 грама меса шкампа
- 100 грама свежег крем сира
- 100 грама мајонеза
- 100 грама ренданог пармезана
- маслине
- со и бибер
- кашика зачинског биља
Припрема:
Кувајте јаја 10 минута. Охладите их под млазом хладне воде, огулите и исеците по дужини. Извадите жуманца.
Припремите 3 пуњења.
Прво:
Чврстим миксером умутите жуманца са оцеђеном туњевином и 2 кашике крем сира. Посолите и побиберите.
Друго:
У трећину првог фила умешати млевено месо шкампа (6 целих оставити за украс) и још 2 кашике мајонеза. Посолите и побиберите.
Треће:
Помешајте добро оцеђен свежи сир са пармезаном, ситно сецканим маслинама и зачинским биљем. Посолите.
Шприцом напуните филове половином беланаца и украсите.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.