Потребна вам је неко брзо послужење или храна за дечије рођендане. Имамо идеју, стару – нову идеју. Ово је за оне дане када не знате чиме да послужите друштво, а да не проведете много времена у кухињи. То је пуњени багет, који тако напуњен може да стоји у замрзивачу и увек је спреман за послужење. Пуњење може бити разно, а ми смо се одучили за следећи рецепт.
Састојци:
- 1 француска векна
- 4 сецкана кисела краставчића
- 3 сецкане барене шаргарепе
- 2 конзерве туњевине (оцеђене од уља)
- 1 умућен маргарин
- 2 кашичице сенфа
- мало першуна
- бибер
- со
Припрема:
Француску векну исећи на 3 дела. Извадити средину, ситно је исецкати и помешати са свим наведеним састојцима. Све добро сјединити и пунити Француску векну. Сваки комад увити у фолију. Оставити у фрижидеру да се стегне. Сећи као ролат.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.