Ако волите десерте од јабука, онда свакако морате да пробате ову једноставну штрудлу са готовим корама.

Да би припрема била што једноставнија, користите чаше од 200 милилитара.
Састојци:
- 10 листова куповних коре
- три јаја
- једна шоља шећера
- једна шоља јогурта
- једна шоља гриза
- пола чаше уља
- једна кесица прашка за пециво
- пет великих јабука
- цимет
- шећер у праху
Припрема:
За почетак огулите јабуке и изрендајте их и оставите са стране. Затим у другој посуди умутите јаја са шећером, па додајте јогурт, уље, гриз и прашак за пециво и наставите да мутите.
Смесу поделити на два једнака дела јер од ове количине можете да направите две ролнице.
За један ролат узети пет купљених кора. Сваку кору премазати филом и у пету кору додати половину ренданих јабука.
Поспите са мало цимета, уролајте па прелијте преосталом смесом.
Поновите поступак са осталим састојцима и заједно пеците у загрејаној рерни на 200 степени око 40 минута, односно док не порумене.
Када се пита охлади поспите шећером у праху и послужите.
Звучи чудо, али ово морате да урадите са бананама чим их донесете кући из продавнице
Преузмите андроид апликацију.