Фантастична комбинација састојака.
Састојци:
- 500 грама пилетина филеа
- 4 децилитра јогурта
- 100 грама траписта
- 100 грама презле
- 2 кашике першуна
- бибер
- со
- мало уља
Припрема:
Трапист крупно изрендати, першун ситно исецкати, а месо исећи на одреске. У одговарајућој посуди помешати трапист, першун и презле. Одреске побиберите и посолите по укусу, умочите у јогурт и уваљајте у смесу за траписту. Ватросталну посуду премазати уљем, поређати припремљене шницле, преостали јогурт и прелити смесом за панирање и покрити алуминијумском фолијом. Пећи у загрејаној рерни на 200 степени око 20 минута, па скинути алуминијумску фолију и оставити шницле да порумене. Послужите уз помфрит или по жељи.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.