Паприке пуњене сиром печене у рерни.
Састојци:
- 500 грама свежег крављег сира
- 100 грама горгонзоле
- 4 меснате црвене паприке
- 1 јаје
- 1 кашика сувог биљног зачина
- 2 кашике маслиновог уља
- со
Припрема:
Целе паприке кувајте око пет минута у благо посољеној води, па одмах охладите хладном водом. Исеците их по дужини и уклоните семенке. Свежи крављи сир добро измиксајте миксером са јајетом, горгонзолом исеченом на коцкице и сувим биљним зачинима. Половину паприка распоредите по сиру и ставите у науљену посуду за рерну. Пеците у рерни загрејаној на 200 степени око 20 минута.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.