Посластица за љубитеље бундеве и цимета.
Састојци:
- 2 шоље (од 250 мл) брашна
- 1 шоља шећера
- 2 ванилин шећера
- 2 кашичице цимета
- 1/2 кашичице соли
- 2 кашичице прашка за пециво
- 1 кашичица соде бикарбоне
- 1 јаје
- 1/2 шоље сунцокретовог уља
- 1 шоља пиреа од бундеве
- чоколадне капи или сецкана чоколада
Припрема:
Измерите суве, влажне састојке, а затим их помешајте. Оставите да одстоји 20 минута, а затим га извадите кашиком сладоледа на послужавник. Оставите довољно простора између колачића јер ће они надути док се пеку. Пеците у загрејаној рерни на 180 степени 10 до 15 минута.
Пријатно!
Da li jutarnju kafu treba da prati i čaša vode: Doktorka objašnjava ono što zanima mnoge
Преузмите андроид апликацију.