Расхладите се са стилом! Капућино торта је идеална за све љубитеље кафе и њеног укуса.
Лагана за прављење, освежавајућа и некласичног укуса, ова торта брзо ће вас одушевити.
Састојци:
- 250 грама млевеног кекса
- 1 кашика какао праха
- 80 грама отопљеног путера
- 2 кашике инстант капућина
- 2 кашике нес кафе
- 200 грама крем сира
- 5 кашика кристал шећера
- 1 слатка павлака
Припрема:
Сјединити кекс, какао и путер у компактну смесу. Поређати по дну калупа. Фил припремамо тако што прво скувамо капућино и додамо 2 кашичице нес кафе.
Измиксирати крем сир и шећер, додати скувану кафу, сјединити. У посебну посуду додати слатку павлаку и измиксирати је.
Сјединити са првим филом. Пресути преко подлоге. Оставити да се хлади, декорисати по жељи.
Пријатно!