Идеалан прилог уз рибља јела.
Састојци:
- 200 милилитара мајонеза
- 5-6 киселих краставаца (исеците на 4 дела и на тракице)
- 1 кашика капара
- 1 кашика ситно ренданог белог лука
- со
- бибер
- 2 кашике лимуновог сока
- 1 кашика ситно сецканог свежег першуна
- 1 кашичица сенфа
Припрема:
У посуду (најбоље стаклену у којој ћете чувати тартар) помешајте мајонез, киселе краставце, капаре, рендани бели лук, со, бибер, лимунов сок, сецкани зелени першун и сенф. Посолите и побиберите по жељи. Ако волите киселији укус, додајте кашичицу течности од киселих краставаца. Овако припремљен тартар сос може да се чува у фрижидеру неколико дана.
Пријатно!
Преузмите андроид апликацију.