Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Рецепт дана: Брзи рецепт за леп ручак пун протеина

Туњевина је одличан извор протеина, без обзира да ли ову рибу једете свежу или конзервисану.
Фото: Pixabay/nevena313
Састојци:
  • 1 тортиља
  • 1 мала конзерва туњевине
  • 1 мали парадајз
  • ½ бибера
  • ½ авокада
  • ½ кашичице белог лука у праху
  • мало лимуновог сока
  • со
  • бибер
  • свеж першун
Припрема:

Ставите тортиљу на равну површину и додајте јој половину авокада. Згњечите авокадо виљушком и зачините га сољу, бибером, белим луком у праху и мало лимуновог сока. Туњевину оцедите од уља или саламуре и распоредите по авокаду. Очистите и исецкајте парадајз и бибер и додајте их у тортиљу. По жељи можете додати и мало свежег першуна или коријандера. Ако желите да повећате вредност протеина у оброку, у тортиљу додајте кувани пасуљ из конзерве, сочиво или леблебије. Заролајте тортиљу и уживајте у брзом ручку.

Пријатно!

Gotovo svi jedemo ovo meso, a verovatno nemamo pojma koliko je štetno!

Преузмите андроид апликацију.