Почетна > Србија
Србија

Рат до истребљења у опозицији: Спрема се тужба против Сава Манојловића!

Ово је иначе последњи чин опозиционе трагедије на релацији Драган Ђилас – Саво Манојловић.
Фото: PrtSc
Директорка Аудио и видео продукције ЈСП Јована Полић наговестила је да ће тужити лидера „Крени-Промени“ Саву Манојловића.

Повод за тужбу против Манојловића, како је објаснила у писаној изјави коју су пренели тајкунски медији, је изјава лажног еколога да ЈСП радила спотове за Странку слободе и правде, и да јој је адвокат Владимир Тупањац био правни заступник.

Полић је саопштила да је стављање Аудио и видео продукције ЈСП у било какав контекст обарања изборних листи за локалне изборе у Београду, у најмању руку малициозно, „а уз то је све што је, у вези са тим, Саво Манојловић рекао – лаж“.

– За господина Владимира Тупањца, до сада, нисам ни чула, а камо ли га ангажовала као адвоката за ЈСП продукцију, или мене лично. У тексту ЦИНС-а на који се овај доктор правних наука позива, нигде тако нешто не пише. Што је апсолутни доказ да Манојловић, у маниру режима и режимских медија, који служе да би таргетирали, то данас ради и са Аудио и видео продукцијом ЈСП – навела је Полић.

Ово је иначе последњи чин опозиционе трагедије на релацији Драган Ђилас – Саво Манојловић.

Манојловић огласио се поводом обарања листе покрета „Крени – Промени“ на Врачару и за то директно оптужио лидера ССП-а Драган Ђиласа.

– Контактирали смо представнике ЦРТЕ поводом вести да су оборили листу „Крени – Промени“ на Врачару. Црта се не бави контролорима избора на општинском нивоу, иако се њихов адвокат налази на листи сарадника. Иза обарања листе стоји Драган Ђилас – написао је Манојловић на мрежи X.

Са друге стране, одмах се огласио и Ђилас.

– Не знам адвоката Тупањца који се жалио суду, никад га у животу нисам видео. Али знам да листа „Крени Промени“ на Врачару има 230 потписа мање од законског минимума, да има два фантомска кандидата за одборнике који су мењали пребивалиште, као и да доктор правних наука није испоштовао законом предвиђен однос жена и мушкараца на листи – написао је Ђилас.

Doktor prava, a ne zna da popuni izbornu listu: Manojlović sam sebi zadao udarac, pa optužio Đilasa, tajkun mu žestoko uzvratio (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.