Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Распродате све улазнице за први евролигашки дерби – „прилика да се окрене нова и лепша страница“

Кошаркаши Партизана и Црвене звезде одиграће у четвртак први вечити дерби у оквиру Евролиге, а све улазнице за утакмицу у „Штарк арени“ су распродате, саопштили су из Кошаркашког клуба Партизан.
Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић

По први пут у историји, Партизан ће у четвртак од 20.30 дочекати Црвену звезду у оквиру Евролиге, што изазива велико интересовање не само српске, већ и европске кошаркашке јавности, истичу црно-бели.

Наводе да су распродате све дневне улазнице које су се нашле у слободном оптицају, поред 11.500 сезоснких улазница.

„Клуб се обраћа навијачима, симпатизерима, представницима медија, представницима техничких служби и обезбеђења са искреном жељом да предстојећи меч протекне у најбољем могућем реду и буде пример добре, спортске атмосфере и добре организације на европском нивоу“, наведено је у саопштењу из Хумске.

Наглашавају да ће „Штарк арена“ у четвртак несумњииво бити пуна и напомињу да је свака улазница нумерисана. Безбедносне снаге на утакмици ће бити појачане, а сваки гледалац ће бити у обавези да заузме оно место за које има карту.

Из Партизана напомињу да ће гостујући тим према пропозицијама добити места која се налазе у продужетку гостујуће клупе и да никаквог другог места на којем ће се гостујући навијачи у дворани окупљати неће бити.

„Нулти степен толеранције за увредљива скандирања“

КК Партизан позива све присутне у дворани да се суздрже од било каквог понашања које на било који начин може угрозити безбедност и интегритет актера утакмице.

„Убацивање меких и тврдих предмета у терен је строго забрањено и неће бити толерисано. Такође, нулти степен толеранције постоји и за увредљива скандирања било које врсте! Увреде се баш као и убацивање предмета у терен строго санкционишу према важећим пропозицијама Евролиге. Изнад санкција, такво понашање у огромној мери урушавају углед Партизана у Европи и шаљу ружну слику коју нико не жели да прикаже“, наведено је у саопштењу.

Први евролигашки дерби је права прилика да се са праксом вређања и креирања небезбедног окружења прекине и да се окрене нова, лепша страница историје кошаркашких двобоја између Партизана и Црвене звезде, истичу из Партизана.

Odlična partija Jokića u porazu Denvera na gostovanju Nju Orleansu

Преузмите андроид апликацију.