Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Радуљица: Нека се одлуче да ли је Звезда или Партизан

Српски кошаркаш Мирослав Радуљица огласио се о спекулацијама да је из бизарног разлога завршио каријеру.
Фото: fiba.basketball

Медији су пре неколико дана пренели је Радуљица летос одбио Црвену звезду како би возио кампер по Америци.

То је потврдио и члан „YU групе“ Жика Јелић, а Радуљица је сада објаснио да је пут свакако у плану, али не док је још активан играч.

„Засметало ми је што се прави сензација. Зашто се медији који су то писали нису сетили да дођу да ме сниме како тренирам или да ме интервјуишу о понудама које имам, прихватам или не прихватам? Извлаче из контекста једног од највећих легенди музике на нашим просторима. Његове речи су из најбоље намере јер се и он радује, као и ја, ако се та идеја оствари да идемо заједно. Жику поштујем као пријатеља и музичара и не могу ништа да му узмем за зло, јер ништа лоше није ни мислио“, казао је Радуљица у интервјуу за „Моззартспорт“.

Некадашњи ас Минесоте, Милвокија, Арманија, Панатинаикоса и Партизана, проед осталих, имао је поруку за медије и јавност.

„Нека се одлуче да ли је Звезда или Партизан. Не читам новине толико, па су ми пријатељи са једне и са друге стране говорили да сам одбио Партизан и Звезду да бих ишао на пут. Сваку понуду коју добијем врло добро размотрим и сигурно не бих лично задовољство стављао испред таквих понуда док сам још активан играч. Поготову клубова из Евролиге. Свестан сам да ме многи сматрају другачијим, али то никада не бих урадио“, подвукао је Радуљица.

Радуљица има 34 године и најскорије је наступао у Кореји за Гојанг Керот Џамперсе.

Šruder, Braun, Janis, Vili Ernangomez i Gober u najboljoj petorci turnira

Преузмите андроид апликацију.