Почетна > Србија
Србија

Радови на путевима на обилазници око Београда

И данас ће се на Обилазници око Београда одвијати радови због којих ће на деоници петља Остружница-петља Орловача, испод тунела Железник, а у смеру ка Остружници бити заузета претицајна трака у дужини од 100 метара.
радови
Фото: Pixabay/Bru-nO

Од 12 до 16 часова биће обустављен саобраћај деоница Бродарево-Жути Кук због радова на санацији одрона косине на том путу, а лтернативни пут је Коловрат-Јабука.

До 30. новембра у периоду од 7 до 16 часова, изводиће се радови на рехабилитацији државног пута на деоници Жедник-Чантавир.

За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорима или ручном регулацијом.

До 1. децембра изводиће се радови на појачаном одржавању леве коловозне траке на деоници петља Ражањ – петља Алексиначки Рудници, у смеру Ниш – Београд.

У зони радова саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање у смеру Београд – Ниш, у дужини од 11 километара.

До 14. децембра у периоду од 7 до 16 часова изводиће се радови на рехабилитацији државног пута на деоници Жедник – Чантавир. За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорима или ручном регулацијом.

U Srbiju stiže moćna „čelična ptica“ koja nosi ime po najvećem srpskom naučniku (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.