Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

У току радови на деоници улице Жарка Васиљевића до Кеја

У оквиру радова на редовном одржавању путне инфраструктуре, од данас, 8. марта 2023. године, почињу радови на поправци коловоза у Дунавској улици, који ће узроковати потпуну обуставу саобраћаја на деоници од улице Жарка Васиљевића до Кеја.
радови на путу Нови Сад
Фото: Градске инфо

Према планираној динамици, радови ће трајати до недеље, 12. марта 2023. године.

радови на путу нови сад
Фото: Градске инфо

Радови се изводе и на Булевару Слободана Јовановића, на деоници од раскрснице Булевар Јована Дучића-Радомира Раше Радујкова до Булевара војводе Степе, а завршетак се, у зависности од временских услова, очекује до понедељка.

Према планираној динамици, у понедељак, 13. марта, почеће радови на поправци коловоза у Улици Илије Вучетића.

У Ветернику су нови асфалтни коловоз добиле улице Зоје Миросављевић, Косова и Јелене Кон, а од сутра ће се радови изводити у Улици Светих Архангела.

Радови су у току и у Футогу. Урађена је Улица Наде Димић, а у Раковачкој улици, која је претходно била планирана, радови се неће изводити због нерешеног проблема са одводњавањем.

Фото: Град Нови Сад
Фото: Град Нови Сад

Поправка коловоза обавља се и у Ратарској улици, као и на раскрсници улица Душана Кошутића и Бранка Радичевића.

Подсећамо грађане да је услед извођења инвестиционих радова затворена коловозна трака на непарној страни  Булевара цара Лазара (од ТЦ „Променада“ до Фрушкогорске улице), као и део Улице Краљевића Марка (од стамбеног комплекса „Краљев парк“ до Булевара краља Петра I).

Моле се сви учесници у саобраћају да имају стрпљења и поштују постављену саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, као и да користе алтернативне правце.

На територији Новог Сада нема радиоактивних громобрана

Преузмите андроид апликацију.