Почетна > Србија
Србија

Радови на неким деоницама ауто-пута Е-75

На ауто-путу Е-75, петља Аеродром-петља Аутокоманда, ка Нишу, радови на демонтажи државних и народних заставица, данас, од 09.30 до 12,30 часова, у покрету, у претицајној саобраћајној траци, саопштило је ЈП „Путеви Србије“.
Фото: PrtSc/JPPuteviSrbije/YouTube

Ауто-пут Е-75, петља Нови Бановци – петља Батајница, ка Новом Саду, радови на геодетским мерењима профила, данас од 8 до 16 часова.
За саобраћај затворене возна и зауставна, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, зона граничног прелаза Хоргош, ка Хоргошу – на 1. км, у дужини од 40 м, затворене возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, петља Ковиљ – мост Бешка, смер ка Новом Саду, радови на испитивању коловозне конструкције за потребе рехабилитације пута, 20. фебруара од 9 до 16 часова.

За саобраћај ће бити затворена зауставна и возна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.
Нови Пазар – Рибариће, код скретања за насељено место Паљево, радови на реконструкцији моста Паљево до 15. марта.

Саобраћај на мосту одвија се наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију, у десној траци, гледано из правца Новог Пазара.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова, на граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

I drugog dana vikenda toplo, do 20 stepeni

Преузмите андроид апликацију.